Skip to content
EVOLVENS x Stripa kollaboráció

EVOLVENS x Stripa kollaboráció

 

Az igazat megvallva mindig beleszeretek egy óra formába. Megkeresem Pinterest-en, elmentem az összes fotót róla mindenféle szögből, mindenféle szőrös kezeken lefotózva. Annyit látom, annyit nézegetem, - és a google annyiszor dörgöli az orrom alá, hogy mennyit nézegetem - hogy végül nincs is választásom. Meg kell vennem. No az EVOLVENS-el pont nem így történt. 

4-5 éve tudok a létezésükről. Akkoriban egész más formákért rajongtam. Nem is láttam élőben EVOLVENS órát egészen addig míg nem találkoztam Ligetfalvi Viktorral az Őszintén: órákról vlog szerkesztőjével. Felraktunk egy Stripa pántot az ő EVOLVENS-ére. Felvette, próbálgatta, igazgatta és én mindeközben csak bámultam. Én 2018 óta egy SKX007-en hordom és tesztelem a Stripa pántokat. Furcsa és egyben nagyon is tetszetős látványt nyújtott. Közelebb hajoltam Viktor kezéhez. Nincs beállítva, mondja, de nem az időt néztem rajta. A legkevésbé érdekelt az idő. Azt gondoltam mihamarabb össze kell hozni az együttműködést a két márka között. 

A fotózáson került a kezemre először EVOLVENS óra. Aztán már nem került le róla. Szemet próbáló leolvasni az időt a matt fekete számlapon matt fekete mutatókkal, de ez sem tartott vissza. Sokáig gondolkoztam, hogy mi az ami megfogott benne. Egy termék minőségét számomra három dolog határozza meg. A formaterv, a kivitelezés minősége és a megfelelő anyaghasználat. De a remek formaterv, a minőségi kivitelezés csak üres frázisok. Nem fejeznek ki semmit, marketing bullshit.

Precizitás. Ez a szó jut eszembe róla és a törekvés ami mögötte van. Ezen az órán minden olyan patent, olyan lötyögésmentes. Épp annyira élmény a koronát forgatni, mint a lünettát. Elsőre ez is furcsa, olyan semmilyen. Nincs mögöttes gondolatom nincs jelző mögé. Egyszerűen csak működik, nem így meg nem úgy, hanem működik. Sallang nélkül. Aztán itt idézhetem a saját szövegeinket, hogy észrevétlen működés, puszta funkcionalitás, de hát miért is ne? Nem véletlen ez az együttműködés.

Hamarosan az EVOLVENS konfigurátorában elérhető lesz a Stripa pánt EVOLVENS nyomattal, vagy választhattok innen Stripa nyomattal.

 

Older Post
Newer Post

Shopping Cart

Announce discount codes, free shipping etc